Lake Matunda

Lake Matunda van Raymond van der Zalm

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 179429

Lake Matunda van Raymond van der Zalm

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!
Lake Matunda van Raymond van der Zalm

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Lake Mutanda ligt het zuidwesten van Oeganda. Het is gelegen in de uitlopers van het Virunga-gebergte, op een hoogte van 5900 ft. Het meer wordt afgevoerd door de Rutshuru rivier, die noordwaarts stroomt naar Lake Edward.

Over Raymond van der Zalm

Raymond van der Zalm profielfotoMijn naam is Raymond van der Zalm en ik ben geboren in 1985. Sinds lange tijd woon ik in Breda. Ik ben altijd al geïnspireerd door de schoonheid van fotografie. Voor mij is het een uitdaging om de kijker te enthousiasmeren en fascineren met mijn kunst. Maar is fotografie wel daadwerkelijk kunst?Kunst is de expressie van menselijke creatieve vaardigheden en werken welke voornamelijk worden gewaardeerd om hun schoonheid of emotionele kracht. Voor mij is het daarom duidelijk dat fotografie wel degelijk een vorm van kunst is.In de afgelopen jaren ben ik actief geweest op het gebied van Urbex fotografie; het bezoeken van verlaten plaatsen en het fotograferen van de historie van deze indrukwekkende objecten. Al over de hele wereld heb ik verborgen plekken bezocht die vaak niet toegankelijk zijn voor veel mensen. Verval, verlaten en het ontdekken zijn een aantal trefwoorden die deze scène beschrijven.Tegenwoordig ligt mijn focus meer op streetart-, landschaps-, architectuur- en model fotografie. De verscheidenheid maakt het aantrekkelijk voor mij. Nieuwe dingen leren, nieuwe mensen ontmoeten en het delen van elkaars kennis erg interessant.Genoeg over mij. Ik hoop dat u zult genieten van mijn kunstwerk. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Dankjewel.

Alle werken