Lamborghini Espada 1968 Schilderij

Lamborghini Espada 1968 Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lamborghini Espada 1968 Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315156
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Lamborghini Espada, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

De Lamborghini Espada is een vierpersoons coupé van het Italiaanse automerk Lamborghini.
De Espada kwam voort uit het Marzal prototype, ontworpen door Carrozzeria Bertone. Ook de Espada kwam van dit designhuis. Toentertijd was één van de duurste Lamborghini's die men kon kopen, maar ook één van de best verkochte, met een productieaantal van 1224 stuks tussen 1968 en 1978. De eerste versie, ook wel Series I genoemd, had 325 pk bij 6500 t/min, de Series II had 350pk. De laatste versie, de Series III had 365 pk bij 7500 t/m. het had dezelfde motor die voor de Lamborghini 400 GT ontwikkeld was.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken