Lamsrack met allerlei ingrediënten op zwarte achtergrond

Lamsrack met allerlei ingrediënten op zwarte achtergrond van Wim Stolwerk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lamsrack met allerlei ingrediënten op zwarte achtergrond

van Wim Stolwerk

Lamsrack met allerlei ingrediënten op zwarte achtergrond van Wim Stolwerk

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 842037
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Lamsrack omgeven door een aantal bijbehorende ingrediënten zoals knoflook, rozemarijn , peperkorrels, tomaatjes en een kannetje olijfolie, alsmede door glas water, koksmes en aanzetstaal op zwarte reflecterende achtergrond.

Dit werk wordt aangeboden door Wim Stolwerk

Wim Stolwerk profielfotoLang gewerkt in de filmsector als directeur voor Paramount Pictures en Universal Studios, nu eigen productiebedrijf voor breed scala av-producties (en af en toe nog zakelijk adviserend). Het fotografisch portfolio omvat o.a. studiowerk, industriële beelden, food, natuur, wildlife, nationale en internationale stadsbeelden. Wim Stolwerk is o.a. lid van vereniging voor beroepsfotografen Dutch Professional Photographers (DuPho) en het Nikon Professional Network. Op de website https://www.mirrorimage.nl alsmede op https://www.instagram.com/mirrorimagephotographynl en https://www.facebook.com/MirrorImageNL staan uitgebreide portfolio's. Uiteraard zijn die foto's ook verkrijgbaar. Neem daarvoor even contact op met Wim Stolwerk.

Alle werken