Landschap – Strandhuisje met meeuwen van Jan Keteleer

Werkcode: 440 716 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Op de vraag waar de meest vredige plaats is die je kunt bedenken, zouden veel mensen reageren met het strand. Strandhut transformeert wat normaal een gewone strandhut zou zijn, in een mystiek schilderij dat zoveel diepgang heeft dat iedereen het op zijn eigen manier zal interpreteren. Het bevat afbeeldingen van een schilderachtige hut gehuld in een wolk van mist terwijl je in stilstaand water staat dat je je zou kunnen voorstellen als je je tenen indoopt. Met de uitvoering van meeuwen op de achtergrond die door de mist vliegen, is het een realistische aanpassing van hoe echte vrede eruit zou zien met de combinatie van verhuld mysterie.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Arjan
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Cees
Nederland
5 / 5

Geweldig
Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Dirk
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Wilfred
Nederland
5 / 5

Uitstekende webwinkel!
Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Ype
Nederland
5 / 5

Prima verzorging
Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Ciska Postema
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Jan
Nederland
4.5 / 5

Positief
Perfect zoals verwacht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Hans
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Karin
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Willem Veldhoen Rensa
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Jos
Nederland
5 / 5

fantastisch !
Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Landschap – Strandhuisje met meeuwen van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
173,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden