Landschap bij ondergaande zon van Bert-Jan de Wagenaar

Werkcode: 751 008 Kopieer de werkcode

Bert-Jan de Wagenaar profielfoto In een waterrijk natuurgebied op de grens tussen Gelderland en Brabant in het gebied wat bij Kasteel Loevestein hoort, is het heerlijk rustig toeven. Bij zonsondergang kreeg fotograaf Bert-Jan de Wagenaar dit prachtige beeld voor z'n lens. Het schitterende warme landschapsfoto.

Dit werk wordt aangeboden door Bert-Jan de Wagenaar

Bert-Jan de Wagenaar (1974), fotograaf, grafisch vormgever, kunstenaar, musicus.
In de jaren '90 studeert hij een aantal jaren aan kunstacademie en grafische school. Daar wordt hem het vak van de (toen nog analoge-) fotografie en grafisch vormgeven bijgebracht. Uiteindelijk kiest hij toch voor een carrière in de muziek en de camera en viltstiften verdwijnen in de kast.
Uiteindelijk blijkt het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan en heeft hij de camera en de tekenpennen weer ter hand genomen.
Met zijn kennis over het werken met een analoge camera en het ontwikkelen van foto's in de doka, bleek hij een heel brede basis te hebben gelegd om met de huidige digitale middelen prima uit de voeten te kunnen. Hij heeft zich toegelegd op portretten en stadsgezichten (urban fotografie), maar uitstapjes naar andere genres schuwt hij zeker niet.
Met zijn fijne oog voor compositie en lichtinval weet hij steeds weer tot verrassende beelden te komen. Door zijn ervaring in de (analoge) doka kan hij vanuit een ambachtelijke basis zijn foto's een professionele, krachtige bewerking meegeven.

Als grafisch ontwerper is Bert-Jan vooral met kleur en vlakverdeling bezig, iets wat hem door zijn natuurlijke oog voor verhoudingen heel goed af gaat.

Bert-Jan's stijl wordt vaak als expressief en dramatisch omschreven. Impact gegarandeerd!

Meer weten over Bert-Jan de Wagenaar?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    P.M.E dap-van Dap-van meura
    Nederland
    5 / 5

    Top.
    Prettig contact, snelle afhandeling, degelijk verpakt. En het werk hang werkelijk prachtig aan de Muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Jules
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
    Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    Helmy Luijten
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus, mooi materiaal, een aanrader!!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Chantal
    Nederland
    3.5 / 5

    Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
    De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
    Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Hieke
    Nederland
    4 / 5

    Leuk om weg te geven
    Alles was goed en vlot geregeld, nu nog wat uitzoeken, valt niet mee er is zoveel!! Dus nog geen foto.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Oscar
    Nederland
    4.5 / 5

    professioneel met hele goede klantenservice
    Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Marga
    Nederland
    5 / 5

    Hele mooie foto
    Prachtige foto op mooi materiaal en goed afgedrukt. Makkelijk op te hangen. Heel handig dat je bij het kiezen de foto digitaal in je interieur kunt plaatsen, zodat je weet dat kleur en maat goed is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Hans
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooie kwaliteit
    Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Op alle fronten, top!!
    Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    erik verlent
    Nederland
    5 / 5

    super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Landschap bij ondergaande zon van Bert-Jan de Wagenaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden