Landschap kust

Landschap kust van Original Mostert Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Landschap kust van Original Mostert Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 570064
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
78 gratis verzending!

Omschrijving

Het Maasvlaktestrand of Slufterstrand is een breed zandstrand op de Maasvlakte ontstaan in 1987 langs de Slufter, een grootschalig depot voor de berging van bagger.

Het strand is populair onder watersporters, die het gehele jaar door het strand kunnen gebruiken. Ook zijn honden het gehele jaar toegestaan. Verder is het ook een naaktstrand.

Het strand is te bereiken vanuit Rotterdam via de A15/N15.

Van augustus 2009 tot begin 2012 was het "Slufterstrand" gesloten in verband met de aanleg van de Tweede Maasvlakte.

In het voorjaar van 2012 werd het nieuwe recreatiestrand publiekelijk toegankelijk. Er zijn drie ruime parkeergelegenheden aangelegd. Kunstenaar Jan Konings ontwierp een strandovergang bestaande uit drie trappen (met in hoogte variërende trappen) die leiden naar het recreatiestrand van Maasvlakte 2.

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Original Mostert Photography profielfotoFotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken