Landschap met bomen in het overgelopen weiland van Edith Wijte

Werkcode: 757 226 Kopieer de werkcode

Edith Wijte profielfoto Landschap met bomen (februari 2021) in het overgelopen weiland bij Slot Loevestein. De foto laat een dreigende lucht zien met een stuk land waar een fotograaf op staat. Een lage horizon met mooie wolken en veel water.

Dit werk wordt aangeboden door Edith Wijte

Ik ben grafisch vormgever en woon in Drunen bij de uitgestrekte Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast heb ik de Fotovakschool in Apeldoorn afgerond en daarom ben ik ook gespecialiseerd in fotografie. Het is nog steeds een passie van me om mooie foto's te maken. Ik hoop in de toekomst nog meer boeiende foto's te maken voor Werk aan de Muur.

Meer weten over Edith Wijte?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Sonja
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
E.A.Balk
Nederland
5 / 5

Kunstwerk voldoet aan verwachting
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
anoniem
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Marianne
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Rob
Nederland
5 / 5

Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
H. Zeilstra-Quak
Nederland
5 / 5

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Oscar
Nederland
4.5 / 5

professioneel met hele goede klantenservice
Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020

Plus- en minpunten

  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Vocht- en hittebestendig materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Stoer, stevig en haarscherp

HD Metal staat voor stoer, stevig en strak. Ook op HD Metal printen we onze afbeeldingen haarscherp.

Qua afwerking kan je kiezen voor glans of mat. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! HD Metal is een echte eyecatcher in een modern interieur.

Meer weten?

Meer over HD Metal en de andere materialen vind je op:

Koop Landschap met bomen in het overgelopen weiland van Edith Wijte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
193,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden