Lang verloren glorie - Bo Bla Waterfall (Vietnam)

Lang verloren glorie - Bo Bla Waterfall (Vietnam) van Thijs van den Broek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 465415

Lang verloren glorie - Bo Bla Waterfall (Vietnam) van Thijs van den Broek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!
Lang verloren glorie - Bo Bla Waterfall (Vietnam) van Thijs van den Broek

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bo Bla ligt 80 km ten zuidwesten van Dalat en is een van de grootste watervallen in Vietnam. De 50 m hoge waterval was ooit een belangrijke attractie, maar die tijd is verstreken. Het is moeilijk te vinden en de weg naar de waterval is overwoekerd en daarom enigszins lastig. Vergeleken met de prijzige Dambri-waterval is Bo Bla goedkoop, de waterval is namelijk gratis omdat er geen ingang is. Afgezien van enkele beelden van dieren in verval, zijn er nauwelijks bezoekers en daarom perfect als je even weg wilt van de drukte. In december 2018 zag het er naar uit dat ze de waterval in zijn glorie gaan herstellen. Voor deze lange belichtingsfoto heb ik een ND 6 stop en zachte GND 3 stopfilters gebruikt.

Over Thijs van den Broek

Thijs van den Broek profielfotoGepassioneerd landschapsfotograaf, maar ik geniet ook van de natuur, de sterren, mensen .. :)

Geboren in Arnhem, gestudeerd in Enschede en nu woonachtig in het centrum van Nederland, Utrecht.
Alhoewel Nederland mooi is, vind ik het leuk om tijdens mijn reizen op zoek te gaan naar prachtige landschappen en ik wil ze graag met je delen!

Mijn doel is om niet alleen foto's te maken van wat de natuur ons heeft gegeven, maar ook verhalen over hen te vertellen. Ik concentreer me voornamelijk op landschappen, maar ik geniet van elke vorm van natuur.

Alle werken