Lange Gang in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 574883

Roman Robroek over Lange Gang in Verval.

Dit is een foto van een prachtige lange gang in een grotendeels verlaten gebouw, in verval. Details op het plafond en de pilaren zijn nog goed zichtbaar. Dit was ooit een pracht van een gebouw.
Lange Gang in Verval. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Gang (bouw), Georgië, Grandeur Chique, Plafond (bouw), Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Venster (muur), Verlaten plekken, Woonstijl Klassiek en Zuil (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Lange Gang in Verval. op print op doek

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Lange Gang in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Lange Gang in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 574883
Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
226 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.