Lange sluitertijd op Trafalgar Square

Lange sluitertijd op Trafalgar Square van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lange sluitertijd op Trafalgar Square van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 388298

8% Hemelvaart korting
Nog 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 82 gratis verzending!

Omschrijving

Voor mijn werk ben ik in juni naar Londen geweest. Mijn camera ging natuurlijk mee, om na het congres waar ik heen was, foto's te maken van deze fantastische stad. Op de tweede avond ben ik gaan wandelen, vanaf mijn hotel bij Marble Arch, naar Buckingham Palace en door naar Trafalgar Square. Daar was is in het blauwe uur en dan kan je mooie lange sluitertijden foto's maken. Het leuke is als er dan net een bus eventjes stil blijft staan, zodat je die duidelijker ziet.

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfotoIk ben Mirjam, 41 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (8) en Rens (6). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken