Lange sluitertijd op Trafalgar Square

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

- Werkcode: 388298

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden over Lange sluitertijd op Trafalgar Square

Voor mijn werk ben ik in juni naar Londen geweest. Mijn camera ging natuurlijk mee, om na het congres waar ik heen was, foto's te maken van deze fantastische stad. Op de tweede avond ben ik gaan wandelen, vanaf mijn hotel bij Marble Arch, naar Buckingham Palace en door naar Trafalgar Square. Daar was is in het blauwe uur en dan kan je mooie lange sluitertijden foto's maken. Het leuke is als er dan net een bus eventjes stil blijft staan, zodat je die duidelijker ziet.
Lange sluitertijd op Trafalgar Square vind je in de categorieën Blauwe uur, Dubbeldeksbus, Engeland, Fotografie, Lichtbron, Londen, Nelson's Column, Plein en Verkeer.
Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Ik ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden


Waarom je kiest voor Lange sluitertijd op Trafalgar Square op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lange sluitertijd op Trafalgar Square van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop de foto Lange sluitertijd op Trafalgar Square van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 388298
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.