Lange weg naar Valley of the Gods

Lange weg naar Valley of the Gods van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lange weg naar Valley of the Gods van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100418
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!

Omschrijving

Eindeloos lange weg naar Valley of the Gods een gebied in zuid-oost Utah in de USA. Amerikaanse wegen kenmerken zich vaak door eindeloos te lijken omdat ze voor je gevoel tot aan de horizon reiken. Vaak kom je weinig verkeer tegen en waan je je op een andere planeet. De auto even stil zetten en midden op de weg een foto maken is in Nederland ondenkbaar, maar op deze wegen geen enkel probleem.
Het landschap van Valley of the Gods lijkt sterk op dat van het veel bekendere Monument Valley, dat zo?n 30 mijl verder naar het zuiden ligt. Ook hier in Valley of the Gods zie je schitterende rotsen die her en der verspreid staan in een verder leeg, weids woestijnlandschap. Via een 17 mijl lange onverharde weg kan je door de eenzame vallei heenrijden. Alleen met goed weer is deze weg begaanbaar met een normale personen auto. Valley of the Gods is dicht bij het gehucht Mexican Hat in San Juan County.
Tevens ook decor en locatie voor vele (western)films en reclamecampagnes.

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken