Lasser bij Scheepswerf "De Biesbosch"

Lasser bij Scheepswerf "De Biesbosch" van Dordrecht van Vroeger

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Lasser bij Scheepswerf "De Biesbosch" van Dordrecht van Vroeger thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 68004

Lasser bij Scheepswerf "De Biesbosch" van Dordrecht van Vroeger

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Lasser bij Scheepswerf "De Biesbosch" van Dordrecht van Vroeger

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De laatste grote werf van het eiland van Dordrecht sloot haar poorten in 2000. Velen hebben zich bij deze scheepswerf voor een lange periode ingezet bij de produktie van schepen en duwbakken. Op de hoogtijdagen werkten hier meer dan 750 mensen. In haar ruim tachtig jarige bestaan heeft De biesbosch een kleine 900 schepen gebouwd. De biesbosch specialiseerde zich in de duwvaart en passagierschepen. Hier is een foto te zien van een lasser tijdens een lasexamen.

Over Dordrecht van Vroeger

Dordrecht van Vroeger profielfotoFoto's van Dordrecht van Vroeger, beheerd door Rob van der Teen (voor vragen 06-14 88 99 55). Leuk voor aan de muur in café, restaurant, winkel. Menig klant zou geïnteresseerd komen kijken wat voor moois er aan de wand hangt. Foto's mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Dordrecht van Vroeger aan jouw muur?Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden.Op het Eiland van Dordrecht ligt de stad Dordrecht. Het eiland is omringd door de volgende rivieren: Beneden-Merwede, Nieuwe Merwede, Hollands Diep, Dordtsche Kil en Oude Maas. Het eiland wordt in tweeën gedeeld door het Wantij. Over het eiland loopt de A16 vanaf de Moerdijkbrug in het zuiden naar de Drechttunnel in het noorden.

Alle werken