Layers of the mountain - USA

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 79 087

Ricardo Bouman over Layers of the mountain - USA

Een fraaie Amerikaanse berglandschap met daarin vele verassende kleurcontrasten. Deze foto toont u de verschillende lagen en mooie kleurcontrasten van een enorme berg in de buurt van Kayenta in de (bijna altijd zonnige) staat Arizona in Noord Amerika.
Layers of the mountain - USA vind je in de categorieën Arizona, Bergen, Blauwe lucht, Contemporary, Contrast, Erosie, Expressionisme, Fotografie, Kayenta, Lågen, Modern, Mountainside, Noord Amerika, Stilleven, Woestijn, Woestijnklimaat en Zand.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Layers of the mountain - USA als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Layers of the mountain - USA van Ricardo Bouman

Koop de foto Layers of the mountain - USA van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 79 087
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden