Le Bois de Cise in Picardië (Frankrijk)

Le Bois de Cise in Picardië (Frankrijk) van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Le Bois de Cise in Picardië (Frankrijk) van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 156377
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

De laatste vakantie foto die ik geschoten heb is een mooie view over de krijtrotsen en het strand in Le Bois Du Cise (Picardie). Op advies van een fotograaf zijn wij hier naartoe gegaan. De krijtrotsen en het strand waren heel apart en anders dan de kusten in Normandie en Bretagne. Het leek een beetje als een maanlandschap als je daar liep. Het was overigens lastig om te lopen want de stenen waren verradelijk glad en scherp en het was lastig om over te lopen. Ik gebruikte zelf wandelschoenen die ik daar gekocht heb nadat mijn voeten helemaal onder water kwamen te staan bij Saint Malo toen ik vlak langs het strand aan het fotograferen was. Ondanks deze schoenen was het nog best gevaarlijk. Hierna zijn we terug naar huis gegaan maar enkele kilometers voor Calais stonden we nog minimaal 4 uur in de file. 10 uur 's ochtends vertrokken uit Saint-Malo en bij Le Bois de Cise heb ik 2 uur gefotografeerd en om 3 uur 's nachts zijn wij aangekomen.

Over Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken