Le Falstaff

van Werner Lerooy

- Werkcode: 347 181

Werner Lerooy over Le Falstaff

Heropening van deze Brusselse bistro na de renovatie van het prachtige Art-Nouveau dak.
Ik zag het dak meteen en wist dat ik dit exact zo moest fotograferen. Met behulp van een zeer laag standpunt én dankzij het handige draaibare schermpje kwam deze foto tot stand. Door de zeer lage ISO is de foto vlijmscherp en kleurrijk.
Deze foto werd 2X geselecteerd voor Nikon België's wekelijkse wedstrijd en werd gekozen als 'Magic Photo' bij Fotografie/ allerlei én als 'Spotlight' bij Lurofoto.
Le Falstaff vind je in de categorieën Art Nouveau, Brussel (stad), Cafés / Restaurants, Decoratie, Fotografie, Glas in lood, Kleuren, Kunst, Le falstaff, Ontwerppatroon, Stedelijke landschappen en Symmetrie.
Werner Lerooy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Werner Lerooy

Als gepassioneerd fotograaf uit Brussel hou ik ervan om de stad en zijn mensen op een originele manier in beeld te brengen. 'Mooier dan de werkelijkheid', zeggen sommigen. En dat is ook de taak van een fotograaf! Geniet van mooie (stads) landschappen, straatfotografie, abstracte werken enz.. Levendige kleuren of sterke zwart/wit contrasten? U heeft de keuze...

Alle werken van Werner Lerooy


Meer weten over Werner Lerooy?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Le Falstaff als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Le Falstaff van Werner Lerooy

Koop de foto Le Falstaff van Werner Lerooy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 181
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden