Le Manoir

van Soul Photography

- Werkcode: 354941

Soul Photography over Le Manoir

This fairytale mansion was built around the year 1900 in France. Some say Art Nouveau, others say Gregorian or Victorian style, I leave it in the middle, the most important thing is that it's breathtaking. This mansion has been abandoned since 1999. It has 3 floors and it covers a cave below the mansion.
Voor deze foto kreeg ik +15.000 likes op mijn fanpagina, het hoogst aantal ooit. Dit was ook één van de eyecatchers van mijn eerste expositie bij Buren bij Kunstenaars. Een topper voor elk modern interieur.
Le Manoir vind je in de categorieën Dreamhouse, Fotografie, Manoir, Soulphotography, Urban / Street, Verlaten plekken, fine art en urban art.
Soul Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Soul Photography

Ik ben een gepassioneerde fotograaf die al 5 jaar unieke verlaten locatie's in Europa op beeld vastlegt. Sfeer, architectuur, lichtinvallen... Passie komt van binnen en breng ik mee naar elke trip. Urbex fotografie is een ontsnapping aan de dagelijkse grijze wereld, het omgekeerde van de saaie commerciële mainstream fotografie. Het is artistiek, avontuurlijk, teamwork, verhalend en spannend. Wij komen regelmatig in echte tijdscapsules terecht. Verlaten locaties geven een donkere dramatische sfeer weer, een soort droefheid en gevoel van isolatie. De leegte en stilte brengen visioenen uit het verleden. Deze foto's brengen de kijker aan het denken wat er ooit was en wat er gebeurd is. Verlaten locaties worden terug door de natuur in beslag genomen, ze vertegenwoordigen een vergeten tijdperk in onze snel evoluerende maatschappij. De meeste gebouwen waren een utopie en expressie van hun tijd, slimme architectuur. Tegenwoordig zijn ze in verval en vergeten, het verleden ontmoet de toekomst....Ik exposeerde voor het eerst eind 2017 en bracht 2 boeken uit met het beste na 5 jaar, genaamd "Pearls Of Decay" & "Faded Glory". Daar ik voor het eerst exposeerde heb ik nog niets verkocht, maar ik kreeg wel al zeer veel positieve commentaren. Op mijn website & FB-pagina staan nog veel meer indrukwekkende beelden.

Alle werken van Soul Photography


Waarom je kiest voor Le Manoir op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Le Manoir van Soul Photography

Koop de foto Le Manoir van Soul Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 354941
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.