Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 16 uur geldig!

Leiden - nieuw minerva

van Leanne lovink

- Werkcode: 168 277

Leanne lovink over Leiden - nieuw minerva

Mooi uitzicht over "de Rijn"
Kruising van de Turfmarkt, het Rapenburg, Apothekersdijk en de Boommarkt in Leiden.

In 1869-1870 gebouwd in opdracht van de gemeente Leiden naar een eclectisch ontwerp van de toenmalige gemeente-architect J.W. Schaap. Het met de achtergevel op de Nieuwe Rijn gerichte gebouw was oorspronkelijk een SCHOOLGEBOUW met gymnastieklokaal voor meer uitgebreid lager onderwijs (MULO) voor meisjes. Daarna werd het in gebruik genomen als verenigingsgebouw, wat het bleef tot in 1985. De eclectische bouwstijl - met elementen uit de Duitse Rundbogenstil - waarin de school is opgetrokken is typerend voor de bouwtijd en karakteristiek voor het oeuvre van de architect. De karakteristieken van het Eclecticisme zijn ook in het - voor een belangrijk deel nog in oorspronkelijke staat verkerende - interieur doorgevoerd. Het gebouw maakt deel uit van het beschermde stadsgezicht Leiden.

aldus vermeld op : http://drimble.nl/monument/leiden/38648/boommarkt-1.html
Leiden - nieuw minerva vind je in de categorieën ALSV Quintus, Architectuur, Architectuurfotografie, Avond, Back to school, Eclecticisme, Eclecticisme (architectuur), Erfgoed, Fotografie, Gracht, Gymnastiek (sport), Jan Willem Schaap, Lantaarn, Leiden, Meer uitgebreid lager onderwijs, Minerva, Monument, Nieuwe Rijn, Quintus, Rapenburg, Stedelijke landschappen, Steden, Universiteit Leiden, Urban / Street, Water, Webster University, apothekersdijk, boommarkt, el cid, nieuw minerva, rundbogenstil, studenten en verenigingsgebouw.
Leanne lovink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leanne lovink

"Grijp het moment want toeval bestaat niet".Probeer in alle hectiek te genieten van het leven, een beetje creativiteit zorgt voor ontspanning en een vleugje luchtigheid

Alle werken van Leanne lovink


Waarom je kiest voor Leiden - nieuw minerva als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Leiden - nieuw minerva van Leanne lovink

Koop de foto Leiden - nieuw minerva van Leanne lovink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 168 277

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
202,-182,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.