Leiden - uitzicht op de Nieuwe Reijn

Leiden - uitzicht op de Nieuwe Reijn van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Leiden - uitzicht op de Nieuwe Reijn van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 131599
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Op deze afbeelding zie je mooi uitzicht op de Nieuwe Reijn, met in het midden de Koornbrug en op de achtergrond de Leidse stadhuistoren.

De Nieuwe Rijn is een 2,3 kilometer lange aftakking van de Oude Rijn in Leiden.

De Oude en Nieuwe Rijn (Nederlands: Oude en de Nieuwe Rijn) scheiden ten westen van Leiderdorp bij het Leidse Waardeiland en komen midden in het centrum van Leiden in gekanaliseerde vorm weer bij elkaar. Aan deze zijde is op het landpunt de stad Leiden ontwikkeld; de heuvel met het kasteel erop is nog steeds bereikbaar vanaf de Oude en de Nieuwe Rijn.

In het stadhuis van Leiden wordt elke zaterdag en woensdag een markt gehouden langs de Nieuwe Rijn. In het voorjaar en de zomer hebben de horecagelegenheden hun terrassen langs en op (terrasboten) het water. Hier stroomt het water eveneens onder de alom bekende Koornbrug en na de Visbrug weer met de Oude Rijn.

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken