Leiden op zijn mooist!

van Dirk van Egmond

- Werkcode: 334 204

Dirk van Egmond over Leiden op zijn mooist!

De stad Leiden in de vroege morgen op één van de vele mooie plekjes. De spiegelingen in het water, de karakteristieke lantaarns, bruggetjes en fraaie gevels maken het Leiden steeds weer tot een sprookje. De Burcht in Leiden.
Leiden op zijn mooist! vind je in de categorieën Burcht van Leiden, Digitale Kunst, Fotografie, Hooglandse Kerk, Leiden, Stadspoort en Steden.
Dirk van Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk van Egmond

Zeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Alle werken van Dirk van Egmond


Meer weten over Dirk van Egmond?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Leiden op zijn mooist! op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Leiden op zijn mooist! van Dirk van Egmond

Koop dit digital art werk Leiden op zijn mooist! van Dirk van Egmond als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 204
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden