Leiden op zijn mooist!

van Dirk van Egmond

- Werkcode: 340 933

Dirk van Egmond over Leiden op zijn mooist!

De unieke grachten in Leiden aan de stille en nieuwe Rijn nabij de botermarkt en de Aalmarkt maken deze prenten een unieke beleving voor elke Leidenaar. Let op! Vlekken in de foto, dit hoort bij de nostalgische nabewerking.
Leiden op zijn mooist! vind je in de categorieën , Avond, Digitale Kunst, Fotografie, Kade, Landschappen, Leiden, Nachtfotografie, Nostalgie, Stedelijke landschappen, Steden en sfeervol.
Dirk van Egmond profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk van Egmond

Zeer enthousiast natuurfotograaf met een grote passie voor strand en de natuur. Verder professioneel bezig met allerlei foto-opdrachten voor vastgoedprojecten, websites, promotiemateriaal en evenementen. Altijd op zoek naar die ene perfecte compositie en mooiste licht die ik vaak vind door heel vroeg in de morgen of in de avond op pad te gaan. De meeste foto's zijn gemaakt op en om het strand van Katwijk, de fraaie natuur in onze omgeving en diverse steden zoals Leiden, Haarlem en Amsterdam.

Alle werken van Dirk van Egmond


Meer weten over Dirk van Egmond?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Leiden op zijn mooist! als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Leiden op zijn mooist! van Dirk van Egmond

Koop dit digital art werk Leiden op zijn mooist! van Dirk van Egmond als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 340 933
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden