Lelies met extra's

Lelies met extra's van Anouschka Hendriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lelies met extra's

van Anouschka Hendriks

Lelies met extra's van Anouschka Hendriks

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 607926

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

Met een boeket lelies, een roodborstje, twee vlinders, een zweefvlieg en een lieveheersbeestje haal je de natuur in huis. Roodborstjes zijn zó nieuwsgierig en blijven graag in je nabijheid. Vlinders maakt het niet uit of de bloemen in de tuin staan of gewoon op tafel liggen. Hoewel dit scenario door mijzelf gecreëerd is met meerdere door mijzelf gemaakte foto's, zouden de ontmoetingen zomaar in het echt plaats hebben kunnen vinden.

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Anouschka Hendriks profielfotoEven voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken