Lelietje van dalen

van Bob Daalder

- Werkcode: 150 954

Bob Daalder over Lelietje van dalen

"Any fool can know. The point is to understand."
- Albert Einstein
Lelietje van dalen vind je in de categorieën Alleen op de wereld, Bloemen & Planten, Bokeh, Buiten, Digitale Kunst, Druppels, Emotie, Expressionisme, Fotografie, Geluk, Kleuren, Kracht, Kunst, Leegte, Lelietje-van-dalen, Lente, Leven, Lichtval, Liefde, Macrofotografie, Magie, Metafoor, Modern, Nat, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Ochtend, Passie, Pastel, Rust, Schoonheid, Water, Woonstijl Romantisch, Zon en Zonsopkomst.
Bob Daalder profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bob Daalder

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik fotografie ontdekt. Het begon allemaal vrij onschuldig maar tegenwoordig is het onderdeel van mijn dagelijkse ding. Mijn voorkeur gaat heel nadrukkelijk uit naar de natuur en dan met name de natuur dichtbij. Met andere woorden, ik ben een liefhebber van macro en close-up fotografie. Verder kenmerkt mijn werk zich door een bepaalde zachtheid en het bewust gebruik van licht. Ik nodig je uit op je gemak mijn verschillende albums te bekijken. Veel plezier!

Alle werken van Bob Daalder


Meer weten over Bob Daalder?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Lelietje van dalen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lelietje van dalen van Bob Daalder

Koop dit digital art werk Lelietje van dalen van Bob Daalder als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 150 954
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.