Lemmy Kilmister Schilderij

Lemmy Kilmister Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 197767

Lemmy Kilmister Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!
Lemmy Kilmister Schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Engelse basgitarist en zanger Lemmy Kilmister, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Ian Fraser (Lemmy) Kilmister (Burslem nabij Stoke-on-Trent (Staffordshire), 24 december 1945 - Los Angeles, 28 december 2015) was een Engelse basgitarist en zanger. Hij was vooral bekend als oprichter en frontman van de heavy metalband Motörhead. Door zijn opvallende uiterlijk met wratten op zijn gezicht, in elkaar overlopende snor en bakkebaarden, zijn drankgebruik (van vooral Jack Daniel's), gebruik van speed, lang haar en rauwe stem was hij een cultheld, ook bekend buiten de rockscene. Hij stond ook bekend om zijn humor.

Kilmister groeide op in Anglesey. Zijn vader, een dominee bij de R.A.F., verliet het gezin toen Kilmister drie maanden oud was

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken