Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 7 uur geldig!

Lepelaarplassen, Almere

van Wijbe Visser

- Werkcode: 961 172

Wijbe Visser over Lepelaarplassen, Almere

Deze foto is genomen vanaf het Trekvogelpad bij de Lepelaarplassen in Almere. Het is een plek wat het beste omschreven kan worden als de Hof van Eden voor natuurliefhebbers. Een uitgestrekte watervlakte omzoomd door wilgen en riet, waarop honderden watervogels liggen te dobberen, zich onbespied wanend door de mens.
Het heeft de laatste tijd behoorlijk geregend en dat kun je wel zien aan de hoge waterstand. Als je richting de Lepelaarhut loopt ligt links daarvan een smal strookje water met kleine vennetjes. Hier is het water ook behoorlijk gestegen waardoor hele stukken bos onderwater staat. Met het voorjaars zonnetje er boven op is het een prachtig gezicht. Op sommige plekken bereikt het water ook het pad, dus uitkijken.
In dit stukje bos zijn veel oude bomen die vol met korstmossen zitten. Het is soms wel een zoekplaatje maar als je even de rust neemt om er wat langer naar te kijken dan zie je de verschillende soorten.
Lepelaarplassen, Almere vind je in de categorieën Almere, Fotografie, Landschappen, Lichtval, Nederland, Wijbe Visser, Zwart-wit, lepelaarsplassen, wilgen en www.wijbevisser.nl/.
Wijbe Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Als geboren Amsterdammer voel ik me overal thuis. Heb al vele landen en steden mogen bezoeken. Leg mooie plekken vast met m'n Canon camera. Dat kan van alles zijn maar vooral natuur zijn. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl/ . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Alle werken van Wijbe Visser


Waarom je kiest voor Lepelaarplassen, Almere op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lepelaarplassen, Almere van Wijbe Visser

Koop de foto Lepelaarplassen, Almere van Wijbe Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 961 172

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-92,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.