Less is more - spiegeling

van Coby Koops natuurkieker.nl

- Werkcode: 791 424

Coby Koops natuurkieker.nl over Less is more - spiegeling

De opname maakte ik op een windstille herfstdag. De foto laat de weerspiegeling zien van halfvergane boomstronken die nog boven het water van een ven uitsteken. Het is een minimalistisch tafereel zonder overbodige zaken. Ik vind dat het juist door de eenvoud heel mooi de rust en de stilte van dat moment verbeeld.
Less is more - spiegeling vind je in de categorieën Abstract, Drenthe, Meditatie, Stilte, Werk aan de Muur, coby koops, less is more, natuurkieker en weerspiegeling.
Coby Koops  natuurkieker.nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Coby Koops natuurkieker.nl

Ik ben Coby Koops, natuurfotograaf, geboren en getogen in Drenthe en daar maak ik ook meestal mijn foto’s. Mijn slogan is “waar kijken zien wordt” als je dat kan, kun je je verwonderen over dingen waar je eerst wellicht overheen keek en ervaar je dat ook het ogenschijnlijk gewone, buitengewoon (kijkwaardig) blijkt te zijn.

Alle werken van Coby Koops natuurkieker.nl


Waarom je kiest voor Less is more - spiegeling als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Less is more - spiegeling van Coby Koops natuurkieker.nl

Koop Less is more - spiegeling van Coby Koops natuurkieker.nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791 424
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.