Let there be light!

van Sander van der Werf

- Werkcode: 177 610

Sander van der Werf over Let there be light!

Zonnestralen breken door het wolkendek dat in de uren en dagen voor dit prachtige moment voor veel regen zorgde. De zon schijnt hier op de Torfatindar, een berg langs het beroemde Laugavegur wandelpad op IJsland. In de verte is links het meer Alftavatn nog te zien, waar de camping lig waar ik door dit surrealistische landschap naartoe liep.
Let there be light! vind je in de categorieën Bergen, Contrast, Fotografie, Groen, Heuvel (landvorm), IJsland, Landschap van IJsland, Landschappen, Laugavegur, Leegte, Lichtval, Lucht, Meren, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Papier, Pórsmörk, Route, Scandinavië, Sneeuw, Toendra, Valahnùkur, Vulkanen, Vulkanische vlakte, Water, Wildernis (natuur), Wolken, Zen, Zon, Zonnestraal en vulkanisch.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Let there be light! als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Let there be light! van Sander van der Werf

Koop de foto Let there be light! van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 177 610
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden