Leuvenumse Beek in het Leuvenumse bos op een vroege herfst ochtend

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 72717

Sjoerd van der Wal over Leuvenumse Beek in het Leuvenumse bos op een vroege herfst ochtend

Beek in een beukenbos tijdens een vroege herfstochtend. Het water stroomt rustig terwijl het zonlicht door de bladeren schijnt. De Leuvenumse beek stroomt door het Leuvenumse bos en gaat over in de Hierdense beek die in het Veluwemeer uitmondt.
Leuvenumse Beek in het Leuvenumse bos op een vroege herfst ochtend vind je in de categorieën Beek (watergang), Beuken-eikenbos, Bossen, Contemporary, Fagus, Fotografie, Herfst, Hierdensche Beek, Leuvenumse Bos, Leuveunum, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Natuur en Weer en Ochtend.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Leuvenumse Beek in het Leuvenumse bos op een vroege herfst ochtend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Leuvenumse Beek in het Leuvenumse bos op een vroege herfst ochtend van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Leuvenumse Beek in het Leuvenumse bos op een vroege herfst ochtend van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 72717
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.