Leve de verschillen

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 462 382

Shirley Hoekstra over Leve de verschillen

Een kleurrijk kunstwerk waarin symbolisch is weergegeven dat verschillen het leven aantrekkelijk en leerzaam maken. Leuk voor aan de wand in een wachtruimte, schoolklas of modern interieur.
Leve de verschillen vind je in de categorieën Cadeau, Creativiteit, Digitale Kunst, Diversiteit (politiek), Dynamiek (beweging), Kleuren, Kleurencirkel, Kunst, Leven, Mandala, Mensen, Symbool en Zomer.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Leve de verschillen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Leve de verschillen van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Leve de verschillen van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 462 382
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden