Levend moeder knolletje

van Anouk Maria van Deursen

- Werkcode: 301 014

Anouk Maria van Deursen over Levend moeder knolletje

Het begin van een kleurrijk leven zit onder de grond, maar de schoonheid van het ontstaan moet ook gezien worden. Op deze illustratie is een vrouwelijk moeder knolletje te zien. Uit haar hoofd groeit een plantenstengel met bloemen en bladeren in spiraal vorm om haar heen. Op de bladeren zit een vlinder en een slak en er vliegen bijtjes. De achtergrond is goud met blauw. Het goud symboliseert de vruchtbare aarde, de voedingsbodem voor het leven boven de grond. Het bloem bolletje symboliseert moeder aarde. De illustratie stijl is geïnspireerd op middeleeuwse geïllumineerde manuscripten.
Anouk Maria van Deursen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anouk Maria van Deursen

Even voorstellen; Anouk Maria van Deursen

Over mijn werk: Mijn werk heeft vaak iets dromerigs. Ik maak afbeeldingen en portretten van vrouwelijke figuren in heldere, zachte kleuren. Ze zijn de personificaties van dagdromen, dromen en fantasie, het onderbewuste, de wereld van magie en mysterie.

Meestal schilder ik met olie- en acrylverf op doek maar dat wissel ik ook graag af met andere media, zoals Photoshop.

Inspiratie vind ik in kunst en illustraties door de hele geschiedenis heen. Met name het symbolisme en (hedendaags) surrealisme zijn stromingen die ik graag zie. Ook in bv modebladen en op internet kom ik beelden tegen die inspireren.

Alle werken van Anouk Maria van Deursen


Waarom je kiest voor Levend moeder knolletje als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Levend moeder knolletje van Anouk Maria van Deursen

Koop de illustratie Levend moeder knolletje van Anouk Maria van Deursen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 014
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden