Liberation (Vrijheid)

van Caroline Lichthart

- Werkcode: 301 364

Caroline Lichthart over Liberation (Vrijheid)

Een symbolische scene. Bevrijding, loslaten, release, liberation, breaking free, letting go, breaking free, freedom.... het zijn allemaal titels die bij deze foto zouden passen. Een zilverkleurige ketting. Afgebroken als symbool voor het einde van een bepaalde toestand en/of periode. Freedom!

Kijkt U ook even bij de andere beelden in de shop van Caroline Lichthart? Haar werk is heel boeiend en divers!

Ketting
Lucht
Loslaten
Vrijheid
Freedom
Freiheit
Lucht
Hemel
Wolken
Symboliek
vtwonen
Caroline Lichthart Fotografie
Liberation (Vrijheid) vind je in de categorieën Chains, Digitale Kunst, Fotografie, Freedom, Freiheit, Gevangenschap, Minimalisme, Modern, Slaapkamer, Stilleven, Vrijheid, Wolken en loslaten.
Caroline Lichthart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Caroline Lichthart

Mijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com, Viewbug en Facebook? U vindt mijn werk daar onder de naam van Caroline Lichthart.

Alle werken van Caroline Lichthart


Waarom je kiest voor Liberation (Vrijheid) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Liberation (Vrijheid) van Caroline Lichthart

Koop dit digital art werk Liberation (Vrijheid) van Caroline Lichthart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 364
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.