Licht achter de Deur.

van Roman Robroek

- Werkcode: 381 293

Roman Robroek over Licht achter de Deur.

Dit is een foto die ik heb gemaakt in een verlaten aardewerkfabriek. De fabriek is gebouwd in het begin van de 20e eeuw. In het begin produceerden ze alleen huishoudproducten en electro-porselein. Bijna 30 jaar na hun start hebben ze het assortiment uitgebreid. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de fabriek bedreigd met een stilstand vanwege het gebrek aan behoefte aan technisch keramiek. De shutdown was echter afgewend. Aan het eind van de 20e eeuw werd het grootste deel van de fabriek verplaatst naar een andere locatie. Sindsdien is het pand langzaam verlaten en is het tegenwoordig in zwaar verval.
Licht achter de Deur. vind je in de categorieën Architectuur, Bossen, Deuren, Duisternis, Fabriek, Fotografie, Industrie, Lichtval, Trappen en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Licht achter de Deur. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Licht achter de Deur. van Roman Robroek

Koop de foto Licht achter de Deur. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381 293
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden