Licht in duisternis op het IJmeer

Licht in duisternis op het IJmeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 169723

Licht in duisternis op het IJmeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Licht in duisternis. Een bijzondere titel voor een bijzondere landschapsfoto van het IJmeer. Gefotografeerd vanaf het schiereiland Marken bij het Paard van Marken.
Een grote opening in het dreigende wolkenlucht toont het blauwe lucht en laat het zonlicht van boven door. Een goot deel van het IJmeer / Markermeer werd belicht door dit unieke moment waarbij rrecies in het midden van het beeld en in de verte een Botter vaart. Een Botter is een zeilboot-type die je tegenkomt in het IJmeer, Markermeer en IJsselmeer.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere (berg)landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van de weersomstandigheden. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. Ricardo zijn foto's zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor interieurs, ook zeer geschikt voor on- en offline media-uitingen. Zijn zakelijke portfolio bekijkt u op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken