Licht vlinders

van Nina IoKa

- Werkcode: 803471

Nina IoKa over Licht vlinders

Dit werk is ontstaan uit zonlicht dat door het raam scheen.

Het is een visualisatie van 2 vlinders die uit het licht tevoorschijn zijn gekomen. Ze staan symbool voor hoop en geloof.

Je ziet aan weerszijden zilveren "tralies". De vlinders staan voor het einde van een transformatieproces.

Van bevrijding uit "een te krappe huid", op naar een nieuw leven.
Licht vlinders vind je in de categorieën Bevrijding, Digital Art, Gevangen, Kunst, Kunstwerk (artistiek), Lichtval, Tralie (verticale staaf), Transformatie (alchemie), Visualisatie, Vlinders, Wachtkamer en Zon.
Nina IoKa profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Nina IoKa

Ik ben een intuïtief kunstenaar en ik maak intuïtieve fotokunst, schilderijen en tekeningen.

Ik hou van de natuur, de elementen en alles wat daarbij hoort. Ik ben gefascineerd door het (zon)licht en daar maak ik foto's van wanneer ik voel dat er een speciale energie aanwezig is. Daarna bewerk ik de foto en maak er een kunstwerk van.

Alle werken hebben een specifieke sfeer en energetische uitstraling.

Daarnaast maak ik ook intuïtieve schilderijen. Alles gaat op gevoel en ik laat het stromen, zonder van tevoren te bedenken wat het moet worden. Vaak komen er dan allemaal onverwachte dingen tevoorschijn. Heel verrassend en daar gaat het voor mij om.

Ik heb er de uitleg bijgezet zoals ik het zag toen ik het betreffende kunstwerk maakte. De boodschappen zijn vaak van spirituele aard. Maar het kan natuurlijk zijn dat mijn werk heel anders op je overkomt. Dat vind ik ook het leukste, de vrijheid van interpretatie.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn werken als ik tijdens het maken had. Het foto bewerken en schilderen gaat altijd intens en ik hoop jullie mee te voeren in wat ik ervaarde tijdens het proces van creëren.

Veel kijkplezier!

Nina

Alle werken van Nina IoKa


Waarom je kiest voor Licht vlinders op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Licht vlinders van Nina IoKa

Koop dit digital art werk Licht vlinders van Nina IoKa als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 803471
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.