Licht vlinders van Nina IoKa

Werkcode: 803 471 Kopieer de werkcode

Nina IoKa profielfoto Dit werk is ontstaan uit zonlicht dat door het raam scheen.

Het is een visualisatie van 2 vlinders die uit het licht tevoorschijn zijn gekomen. Ze staan symbool voor hoop en geloof.

Je ziet aan weerszijden zilveren "tralies". De vlinders staan voor het einde van een transformatieproces.

Van bevrijding uit "een te krappe huid", op naar een nieuw leven.

Dit werk wordt aangeboden door Nina IoKa

Ik ben een intuïtief kunstenaar en ik maak intuïtieve fotokunst, schilderijen en tekeningen.

Ik hou van de natuur, de elementen en alles wat daarbij hoort. Ik ben gefascineerd door het (zon)licht en daar maak ik foto's van wanneer ik voel dat er een speciale energie aanwezig is. Daarna bewerk ik de foto en maak er een kunstwerk van.

Alle werken hebben een specifieke sfeer en energetische uitstraling.

Daarnaast maak ik ook intuïtieve schilderijen. Alles gaat op gevoel en ik laat het stromen, zonder van tevoren te bedenken wat het moet worden. Vaak komen er dan allemaal onverwachte dingen tevoorschijn. Heel verrassend en daar gaat het voor mij om.

Ik heb er de uitleg bijgezet zoals ik het zag toen ik het betreffende kunstwerk maakte. De boodschappen zijn vaak van spirituele aard. Maar het kan natuurlijk zijn dat mijn werk heel anders op je overkomt. Dat vind ik ook het leukste, de vrijheid van interpretatie.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn werken als ik tijdens het maken had. Het foto bewerken en schilderen gaat altijd intens en ik hoop jullie mee te voeren in wat ik ervaarde tijdens het proces van creëren.

Veel kijkplezier!

Nina

Meer weten over Nina IoKa?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    John de Jong
    Nederland
    5 / 5

    helemaal blij aan de muur
    Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Hanneke
    Nederland
    4.5 / 5

    Alleen maar positieve klanken
    Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Menno
    Nederland
    5 / 5

    Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    G.J. Gertjan Odink
    Nederland
    5 / 5

    Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Cora Verwoerd -Meijer
    Nederland
    5 / 5

    heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
    Niels
    Nederland
    4 / 5

    Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
    Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Ciska Postema
    Nederland
    5 / 5

    We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
    Anita
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
    Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Fred
    Nederland
    5 / 5

    Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    FRANÇOIS
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig acrylglas kunstwerken!
    Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vlinder werk Licht vlinders van Nina IoKa op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden