Draai het licht uit van Art Demo

Werkcode: 324 018 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Dit schilderij vangt de essentie van licht in zijn puurste vorm en presenteert het als het centrale element in een eigenzinnig landschap. Het is een spel van licht en duisternis dat de kijker boeit.

Het dominante motief is het licht dat aan de horizon schijnt en de weg wijst uit de duisternis. Het symboliseert niet alleen de fysieke zon, maar ook het leven zelf, dat voortdurend vooruit streeft. Het licht is hier ongebruikelijk direct en frontaal afgebeeld, wat de betekenis en kracht ervan versterkt.

Het pad in de verte wordt omgeven door majestueuze bergen en rotsen. Dit berglandschap lijkt een labyrint, dat de kijker uitdaagt om zijn of haar eigen weg in het leven te vinden. Het doorkruisen van deze bergketen staat voor de reis van het leven, die vaak vol obstakels en ups en downs is.

De kloof die zich over het midden van het schilderij uitstrekt, lijkt een vergeten stad te herbergen, gehuld in lichte mist en mysterie. Dit deel van het schilderij wekt de nieuwsgierigheid van de kijker en prikkelt de verbeelding.

De lucht boven het tafereel schittert met verschillende lichtstralen die het landschap binnendringen en het een speciale sfeer geven. Het is alsof het licht van bovenaf op de wereld neerdaalt en deze vult met energie en leven.

Zo drukt dit schilderij het idee uit dat licht, of het nu van de zon is of in de goddelijke conceptie, een transformerende kracht is die ons uit de duisternis leidt en ons op ons levenspad leidt. Het nodigt de kijker uit om licht te waarderen en zich bewust te worden van het belang ervan, zowel in het denken als in het hart, in de kunst en in het leven zelf. Het is een uitnodiging om je eigen pad te volgen met hoop en vastberadenheid en het licht aan de horizon te zien als een leidende ster.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jose Tijssens
    Nederland
    5 / 5

    We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Maddy
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
    Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Jessica van Hoof
    Nederland
    5 / 5

    Super service en mooi canvas!
    Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Gerald
    Nederland
    5 / 5

    zeer professioneel, adequaat en pro-actief
    op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Olaf
    Nederland
    5 / 5

    Veel keuze en mogelijkheden, binnen een paar dagen een fantastisch afgewerkt canvas in huis. Super mooie print!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Sandra
    Nederland
    4.5 / 5

    Wederom geweldig Werk aan de Muur!
    Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Marlies
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Rein Veen
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Draai het licht uit van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden