Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

Liefde voor Bavel | Stadskaart in een hart van WereldkaartenShop

Werkcode: 457 237 Kopieer de werkcode

WereldkaartenShop profielfoto Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Geïllustreerde stadsplattegrond van Bavel in een hart van rode aquarel. Dit kunstwerk is een samensmelting van analoge- en digitale illustraties.

Let op! Prints kleiner dan 50x50cm raad ik af, omdat de witte straten in het plattegrond op kleinere formaten minder goed zichtbaar zijn en niet goed tot hun recht komen.

De plattegrond van Bavel zit in dit kunstwerk verwerkt in het rode hart. Onder het hart staat de stadsnaam Bavel. Rondom het hart is het spierwit zodat de aandacht volledig uitgaat naar het hart en de stadsplattegrond van Bavel.

Deze stadskaart is een creatie van Ricardo Bouman.
Op dit concept en kunstwerk rust Copyright.

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

WereldkaartenShop is een ontwerpstudio waar artistieke cartografische illustraties en schilderijen worden gemaakt door ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn studio werkt hij met zowel analoge mediums 'zoals verf- en inktsoorten' als moderne digitale mediums, zoals 'vector lijntekeningen en typografie' die op handmatige wijze op de computer en tekentablet worden geïllustreerd.

WereldkaartenShop bedenkt unieke cartografische concepten en staat voor hoge artistieke- en grafische kwaliteit. Alle kaarten worden op traditionele wijze gemaakt. Oftewel 'handgemaakt' en met passie voor het grafische vak, illustreren, schilderkunst en typografie.
WereldkaartenShop maakt daarom geen gebruik van kunstmatige intelligentie (Ai).

Alle originele kaarten zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd. Dit maakt het mogelijk om ook grote wandvullende wanddecoraties 'zoals Art-Frame en Naadloos Behang' te bestellen.

Benieuwd naar het verhaal en mooie binnenkijkers? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Meer weten over WereldkaartenShop?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Petra
Nederland
5 / 5

Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Rijndam Revalidatiecentrum
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Tim
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Charlotte
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Mirjam
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure
Top kwaliteit! Zeer goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Janneke
Nederland
5 / 5

Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
A. Taal
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Bimvos
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Danielle
Nederland
5 / 5

superrrr !!!
mooi kwaliteit, snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Ans van der Heij
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de illustratie Liefde voor Bavel | Stadskaart in een hart van WereldkaartenShop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden