Liefde voor familie

Liefde voor familie van Studio Carper

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Liefde voor familie

van Studio Carper

Liefde voor familie van Studio Carper

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 922140
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Twee olifanten kijken elkaar diep in de ogen en tonen hoeveel ze van elkaar houden. De levenslange band tussen een ouder en kind hebben olifanten en mensen met elkaar gemeen. Dit is een werk waar je eindeloos naar kan kijken vanwege de emotionele kracht, de natuurlijke kleuren, maar ook de details die steeds meer op gaan vallen. Je ziet bijvoorbeeld het leeftijdsverschil tussen de olifanten goed door de huid en de lach.

Dit werk wordt aangeboden door Studio Carper

Studio Carper profielfotoIk ben Carlijn Cuijpers, de kunstenares achter Studio Carper. Ik laat me inspireren door bijzondere momenten die het leven even stil zetten en je er met volle teugen van laten genieten. Het licht dat de bladeren raakt en prachtige schaduwen achterlaat, de familie die samen gezellig aan het eten is, de prachtige olifant die je ooit met je eigen ogen hebt gezien of het beste gerecht dat je ooit hebt geproefd. Ik leg deze momenten vast in een natuurlijke en figuratieve stijl. Vormen zijn meestal herkenbaar, maar ik gebruik altijd een zeer grove penseelstreek. Door echte vormen meer naar abstractie te brengen, voeg jij zelf met je eigen verbeelding de finishing touch toe aan het ontwerp.

Alle werken