Shop nu met 10% korting Nog 16 uur geldig!

Liefdes collage "The Power of Love"

van Ina Wuite

- Werkcode: 406962

Ina Wuite over Liefdes collage "The Power of Love"

Kleurrijke tekstcollage met het woord LOVE in allerlei kleuren en een aantal vuurrode harten. Dit kunstwerk gaat over de kracht van liefde, en het openen van je hart voor liefde. Ook is liefde veelzijdig en in grote en kleine dingen te zien en te vinden. Open je hart om de kleurrijke en veelzijdige liefde in je leven toe te laten. Dit kunstwerk is een geweldig huwelijksgeschenk!
Liefdes collage "The Power of Love" vind je in de categorieën Collage, Fotografie, Hart, Huwelijk, Ik hou van jou, LIEFDE, Liefde, Modern, Schilderijen, Typografie, collagekunst, huwelijkscadeau en kleurrijke schilderijen.
Ina Wuite profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ina Wuite

Ik maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken van Ina Wuite


Waarom je kiest voor Liefdes collage "The Power of Love" op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Liefdes collage "The Power of Love" van Ina Wuite

Koop de collageLiefdes collage "The Power of Love" van Ina Wuite op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 406962

Shop nu met 10% korting
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.