Liefdes collage "The Power of Love"

Liefdes collage "The Power of Love" van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 406962

Liefdes collage "The Power of Love" van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Liefdes collage "The Power of Love" van Ina Wuite

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Kleurrijke tekstcollage met het woord LOVE in allerlei kleuren en een aantal vuurrode harten. Dit kunstwerk gaat over de kracht van liefde, en het openen van je hart voor liefde. Ook is liefde veelzijdig en in grote en kleine dingen te zien en te vinden. Open je hart om de kleurrijke en veelzijdige liefde in je leven toe te laten. Dit kunstwerk is een geweldig huwelijksgeschenk!

Over Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken