Lieveheersbeestje aan het zonnen

Lieveheersbeestje aan het zonnen van Sascha van Dam

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lieveheersbeestje aan het zonnen

van Sascha van Dam

Lieveheersbeestje aan het zonnen van Sascha van Dam

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 448989

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

De vorst is voorbij, het zonnetje schijnt en voorzichtig komen de eerste insecten tevoorschijn. Zo ook dit lieveheersbeestje, dat zich had verstopt maar nu lekker zit te zonnen. Het oranje schildje glanst en geeft een wat transparante indruk, waardoor er bijzondere kenmerken tevoorschijn komen. Het is voor dit beestje heerlijk vertoeven op deze natuurlijke schutting en het geeft mij de heerlijke lentekriebels. Wilt u altijd lentekriebels bij de hand hebben, bestelt u dan deze foto in mijn shop. In alle maten en op diverse soorten materialen verkrijgbaar!

Dit werk wordt aangeboden door Sascha van Dam

Sascha van Dam profielfotoMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Alle werken