Lieveheersbeestje achterkant

Lieveheersbeestje achterkant van Sascha van Dam

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lieveheersbeestje achterkant

van Sascha van Dam

Lieveheersbeestje achterkant van Sascha van Dam

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 448990
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Het is nog maar februari, maar de vorst is voorlopig verdwenen. Het zonnetje schijnt en voorzichtig komen enkele insecten tevoorschijn. Zo ook dit lieveheersbeestje, dat zich lekker laat opwarmen door de zon. Hij heeft een prachtig plekje gevonden op een schutting die van natuurlijk materiaal is gemaakt, ik geef hem groot gelijk. Genoeg ruimte om te verstoppen en heerlijk om te gaan zonnebaden. Deze foto van de achterkant van het lieveheersbeestje past goed bij de foto van hetzelfde diertje maar dan van de voorkant. Ze kunnen dus zowel als tweeluik als individueel aangeschaft worden. Weer eens wat anders en wie geniet nou niet van dit prachtige symbool tegen zinloos geweld?

Dit werk wordt aangeboden door Sascha van Dam

Sascha van Dam profielfotoMijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Alle werken