Lieveheersbeestje

Lieveheersbeestje van Femke Straten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lieveheersbeestje

van Femke Straten

Lieveheersbeestje van Femke Straten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 770141
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Femke Straten

Femke Straten profielfotoAl van jongs af aan ben ik bezig met fotografie maar pas de laatste jaren besteed ik daar veel meer tijd aan en probeer daarin ook steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Ik ga graag de natuur in en vooral het moment rondom de zonsopkomst vind ik het mooiste moment zodat ik met alle liefde de wekker vroeg zet om op tijd op een mooie locatie te kunnen zijn. Verder vind ik het heerlijk om even aan de hectiek van een druk gezin te ontsnappen en mijn focus alleen maar te hebben op het fotograferen.
Zelf word ik heel gelukkig van het maken van foto's en als ik ze dan later terug kijk dan koester ik die fijne momenten. Als ik anderen daar ook blij mee zou kunnen maken dan zou dat helemaal geweldig zijn vandaar mijn keuze om mijn foto's aan te bieden via Werk aan de Muur.
Ik fotografeer met een Nikon D5600 en beschik over 3 verschillende objectieven: een Nikkor 18-140, Nikkor 70-300 en een Laowa 60mm ultra macro. Hiermee kan ik uiteenlopende onderwerpen fotograferen en juist die afwisseling maakt het voor mij erg leuk.

Alle werken