Lieveheersbeestjes op een geelblauwe achtergrond

Lieveheersbeestjes op een geelblauwe achtergrond van Yana Spiridonova

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lieveheersbeestjes op een geelblauwe achtergrond

van Yana Spiridonova

Lieveheersbeestjes op een geelblauwe achtergrond van Yana Spiridonova

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 790022
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Ik nam deze grappige foto op een zeer hete zomerochtend. Mensen hadden haast om de ligstoelen te pakken, maar de lieveheersbeestjes waren de eersten. Mijn zoon en ik houden van deze foto, er zijn sappige gele en grafische lijnen en een beetje humor. Geniet ervaan.

Dit werk wordt aangeboden door Yana Spiridonova

Yana Spiridonova profielfotoHallo, ik ben Yana een Russische fotograaf die gespecialiseerd is in architectuur, natuurlijke landschappen en ook abstracte werken met het specifieke doel afbeeldingen te creëren die een emotionele reactie oproepen.
Ik fotografeer in een artistieke vorm, zonder het te documenteren, met focus op licht, kleuren en stemming en met creatieve cameratechnieken om de schoonheid van de scène zo goed mogelijk vast te leggen. Ik hoop dat je tussen mijn foto's vindt wat je leuk vindt. Veel kijk plezier .

Привет, я Яна, фотограф специализирующийся на архитектуре, природных ландшафтах, а также абстрактных работах с конкретной целью создания изображений, вызывающих эмоциональный отклик.
Я снимаю в художественной форме, не документируя это, уделяя особое внимание свету, цвету и настроению и использую творческие приемы камеры, чтобы запечатлеть красоту сцены как можно лучше. Надеюсь вы найдете среди моих фоторабот то что вам понравится.

Alle werken