Liggende en rustende Boeddha

Liggende en rustende Boeddha van Original Mostert Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 359037

Liggende en rustende Boeddha van Original Mostert Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 68 gratis verzending!
Liggende en rustende Boeddha van Original Mostert Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze rustende Boeddha ligt op zijn rechterzijde en gebruikt zijn rechter arm als steun voor zijn hoofd. Zijn linkerarm rust op zijn linker zijde. Zijn ogen zijn volledig gesloten. Deze houding nam Boeddha aan om zich voor te bereiden op zijn tocht naar het Nirvada. Nirvada is (in het Boeddhisme) het bereiken van verlichting waardoor werkelijk geluk is bereikt. Deze Boeddha is in zijn rust volledig gelukkig en zal een mooie decoratie zijn in je huis.

Over Original Mostert Photography

Original Mostert Photography profielfotoFotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken