Light after the Storm - Schildmeer, The Netherlands

Light after the Storm - Schildmeer, The Netherlands van Bas Meelker

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Light after the Storm - Schildmeer, The Netherlands

van Bas Meelker

Light after the Storm - Schildmeer, The Netherlands van Bas Meelker

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 539857
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Een felle zonnestraal schijnt door de wolken boven het Schildmeer in Groningen en reflecteert op het kalme windstille water. Een onweersstorm trekt in de verte weg terwijl de zon bijna onder gaat. Het laatste licht geeft het landschap een warme gloed.

Dit werk wordt aangeboden door Bas Meelker

Bas Meelker profielfotoBas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Alle werken