Light in Glencoe

van Joshua van Nierop

- Werkcode: 362 615

Joshua van Nierop over Light in Glencoe

Het laatste avondlicht schijnt in de vallei van Glencoe in de Schotse hooglanden. Ik ben nooit zo onder de indruk geweest van een landschap...
Light in Glencoe vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Glencoe, Groen, Highlands, Landen & Reizen, Landschappen, Lichtval, Natuur en Weer, Schotland, Wildernis (natuur) en avondlicht.
Joshua van Nierop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joshua van Nierop

Welkom in mijn galerij van natuurspiegels. In mijn fotografisch werk, ben ik op zoek naar de diepgang, stilte en perfectie in het landschap, altijd met het verlangen om het ongrijpbare te 'vangen' in een foto. De natuur biedt voor mij een ontsnapping aan niet alleen de drukte in het leven, maar ook aan de schijnwereld van het neppe en tegenstrijdige. In de natuur is er een balans, en lijkt alles op de juiste plek te zijn.

Onze relatie als mens met de natuur is diep mysterieus, waarvan de oorsprong een bron van uitgestrekte verbondenheid vormt . Echter, soms lijken de werelden ook recht tegenover elkaar te staan, in een groot contrast. Willen we de aarde in leven houden, dan zullen we onze weg terug naar onze werkelijke wortels moeten vinden.

Bekijk de verstilde beelden als een luik in de stilte, een raam door het landschap, een reflectie van het licht...

Alle werken van Joshua van Nierop


Waarom je kiest voor Light in Glencoe als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Light in Glencoe van Joshua van Nierop

Koop de foto Light in Glencoe van Joshua van Nierop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 362 615
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden