Lighthouse, Andreas Christensen uit de 1x collectie

Werkcode: 614 570 Kopieer de werkcode

1x profielfoto Lighthouse, Andreas Christensen uit de collectie van 1x

Dit werk wordt aangeboden door 1x

1x is een exclusieve fotocollectie waarbij elke foto individueel wordt geselecteerd door professionele galeriecuratoren. De collectie bevat een verbluffende reeks beelden van stedelijke straatscènes, verleidelijke landschappen, openhartige wilde dieren en tot nadenken stemmende conceptuele opnames.

Meer weten over 1x?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Nelleke van Gerv
Nederland
4.5 / 5

helemaal top
goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Cor
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Mariska
Nederland
4 / 5

Top schilderij en prettige communicatie
Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Anneke
Nederland
5 / 5

goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
S.A. Heyne
Nederland
3.5 / 5

het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
M44
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
We hebben al 5x een groot canvasdoek besteld bij Werkaandemuur. Het is mooi afgewerkt mooi van kleur goed verpakt dus top! Dus echt een goed adres om iets moois te vinden en het aanbod is ruim voor iedere smaak.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Lighthouse, Andreas Christensen uit de 1x collectie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden