Lighthouse in Blue

Lighthouse in Blue van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 85570

Lighthouse in Blue van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Deze foto van de vuurtoren in Hellevoetsluis heb ik gemaakt op een avond in januari 2014 gedurende het blauwe uurtje.
Rond het blauwe uurtje ga ik graag op pad om foto?s te maken. Vaak ben ik al voor zonsondergang op een locatie aanwezig met de hoop om ook een mooie zonsondergang te kunnen fotograferen. Wanneer de zon onder is, wordt de lucht steeds blauwer. Aan het begin van het blauwe uurtje, is de lucht nog lichtblauw en na een tijdje wordt de lucht steeds donkerder blauw. Uiteindelijk wordt de lucht dan zwart. Deze overgang in de avond vind ik mooi om mee te maken en ik geniet dan enorm van het fotograferen op een mooie locatie.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken