Lighthouse in Blue

Lighthouse in Blue van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Lighthouse in Blue van Tux Photography thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 85570

Lighthouse in Blue van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Lighthouse in Blue van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto van de vuurtoren in Hellevoetsluis heb ik gemaakt op een avond in januari 2014 gedurende het blauwe uurtje.
Rond het blauwe uurtje ga ik graag op pad om foto?s te maken. Vaak ben ik al voor zonsondergang op een locatie aanwezig met de hoop om ook een mooie zonsondergang te kunnen fotograferen. Wanneer de zon onder is, wordt de lucht steeds blauwer. Aan het begin van het blauwe uurtje, is de lucht nog lichtblauw en na een tijdje wordt de lucht steeds donkerder blauw. Uiteindelijk wordt de lucht dan zwart. Deze overgang in de avond vind ik mooi om mee te maken en ik geniet dan enorm van het fotograferen op een mooie locatie.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken