Lijntekening van een gezicht met hoed

van Tanja Udelhofen

- Werkcode: 1 009 707

Tanja Udelhofen over Lijntekening van een gezicht met hoed

Minimalistische illustratie van een gezicht van een vrouw met een hoed met twee organische vormen op de achtergrond. De kleuren - beige, terracotta-rood en donkergroen - zijn geïnspireerd door de zonsondergang.

Vindt u het werk mooi maar zou u het liever in liggend of vierkant formaat willen (geschikt voor ronde canvassen)? Stuurt u dan een bericht: per e-mail tanja@tmu-creativeworks.nl of op Instagram @tmucreativeworks.
Lijntekening van een gezicht met hoed vind je in de categorieën , Aardkleur, Beige, Bruin, Digitale Kunst, Groen, Illustraties, Kunstwerk (artistiek), Lijntekeningen, Mensen, Minimalisme, Rood en Zonsondergang.
Tanja Udelhofen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Udelhofen

Welkom in mijn winkel! Laat me je helpen je huis te verfraaien of een kleurrijk cadeau te vinden voor een speciaal persoon! Digitale illustraties, meestal minimalistisch, soms abstract, en schilderijen van landschappen of bloemen, die allemaal origineel zijn, met de hand geschilderd en bedoeld om je leven een beetje mooier te maken.

Meer over mij en mijn werken kan je op mijn website vinden.

Alle werken van Tanja Udelhofen


Waarom je kiest voor Lijntekening van een gezicht met hoed op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lijntekening van een gezicht met hoed van Tanja Udelhofen

Koop de illustratie Lijntekening van een gezicht met hoed van Tanja Udelhofen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 009 707
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.