Lijntekening van vogel op donkere achtergrond

van Mike Maes

- Werkcode: 432 794

Mike Maes over Lijntekening van vogel op donkere achtergrond

Deze abstracte lijntekening toont een vogel die zijn vleugels uitspreid, klaar om weg te vliegen... de vrijheid tegemoet. Soms wil een mens zich zo vrij als een vogel voelen, vandaar ook de tekst 'feel free'...
Lijntekening van vogel op donkere achtergrond vind je in de categorieën Abstract, Dieren, Digitale Kunst, Freedom, Illustraties, Tekeningen, Vogels en Vrijheid (filosofie).
Mike Maes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mike Maes

Reeds als kind was ik enorm gefascineerd door alles wat met beelden te maken heeft, zowel video- als fotografisch. Ik herinner me dan ook nog heel goed mijn eerste, weliswaar zeer simpel fototoestelletje die ik kreeg toen ik 6 jaar was. Het werd het begin van een lange boeiende reis in het land van de fotografie, een reis waar ik me gelukkig nog steeds in bevind. Daarnaast kan ik ook nog mijn creativeit kwijt op professioneel vlak als desktop publisher. Ik neem jullie dan ook graag mee in mijn collectie foto's en digitale ontwerpen, en hoop dat jullie er ook zelf van kunnen genieten...

Alle werken van Mike Maes


Waarom je kiest voor Lijntekening van vogel op donkere achtergrond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lijntekening van vogel op donkere achtergrond van Mike Maes

Koop de illustratie Lijntekening van vogel op donkere achtergrond van Mike Maes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 432 794
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.