Like a Brave Summernight in Winter nr. 1

Like a Brave Summernight in Winter nr. 1 van Deborah de Meijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Like a Brave Summernight in Winter nr. 1

van Deborah de Meijer

Like a Brave Summernight in Winter nr. 1 van Deborah de Meijer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 720629
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Je trekt je handschoenen aan en duwt je muts nog even goed aan op je leuke hoofd. De koude lucht kietelt langs je wangen. Als je over de steigers wandelt, lijkt het even alsof de wereld op zijn kop staat. Letterlijk, want de reflectie van de prachtige zonsondergang, wolken en een stuk van de Rotterdamse skyline lacht je in het water tegemoet. Het is winter, maar met deze kleuren en stoere wolken lijkt het net hartje zomer.

Zo’n zonsondergang kom je niet iedere dag tegen, dus hang hem maar snel op aan de muur. lekker warm bij jou thuis.

Dit is natuurfoto nr. 1 uit de serie 'Like A Brave Summernight in Winter'.

Fotograaf: Deborah de Meijer

Dit werk wordt aangeboden door Deborah de Meijer

Deborah de Meijer profielfotoAls Rotterdamse fotograaf hoop ik leven en natuur bij elkaar te brengen in één warm en romantisch plaatje. Zodat de tijd even stilstaat, gewoon bij jou thuis.

Geduld is voor mij het sleutelwoord voor fotografie. Dagelijks wacht ik hoopvol op weer een prachtige kleurrijke zonsondergang. Als het mijn geluksdag is, spring ik op de fiets naar de Kralingse Plas in Rotterdam. Daar wandel ik een stuk, met mijn camera in de hand.

In de natuur zie ik die ene zwaan, vogel, silhouetten van een verliefd stel, wandelaars of van een jogger die ik precies op die ene manier in mijn kaderhoop vast te leggen. Dan wacht ik vaak eventjes totdat het onderwerp precies zoals ik het hoopte in mijn beeld verschijnt. Dat wachten en mijn geduld is het meer dan waard, want datgene geeft net dat beetje extra leven en dat maakt de foto voor mij een perfect plaatje.

Mijn natuurfotografie bevat een combinatie van kleur, leven en rust. Deze combinatie geeft mij een kalm en blij gevoel in mijn hart. Dat gevoel wil ik met mijn foto’s heel graag ook bij jou thuis naar binnen halen.


Liefs, 

Deborah de Meijer

Alle werken